BARRA LOGO5.png
Terms & Conditions

Preus

Els preus mostrats inclouen l'IVA.
En el moment de la compra es desglossa el preu. Cal tenir en compte que les compres efectuades des de Canàries, Ceuta o Melilla o les efectuades per qualssevol empresa que resideix a la Unió Europea (però no a Espanya) amb un número d'IVA europeu vàlid estan exemptes d'IVA.

Formes de pagament

La forma de pagament predeterminada és mitjançant targeta de crèdit. Per altres formes de pagament poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@periscopi.cat

Entregues

Enviem els productes mitjançant correus a qualsevol lloc del món, Els terminis d'entrega s'indiquen a títol orientatiu, i l'endarreriment de l'entrega no donarà lloc a cap indemnització per part de Periscopi.cat. Cal considerar, així mateix, que s'han marcat uns terminis raonables per tal possibles inconvenients.

Despeses d'enviament

Totes les comandes s'efectuen amb les despeses d'enviament gratuïtes.

Garantia

En conformitat amb la llei actual 23/2003 del 10 de Juliol, tots els productes tenen un període de garantia de 2 anys. Aquesta garantia es aplicable a defectes de fabricació o averies del producte, la garantia es resoldrà amb el canvi de producte per un d'igual o similar, la reparació del mateix o la devolució de l'import, escollint sempre la opció menys costosa per ambdues parts. La garantia no es aplicable a els desperfectes per mal ús o desgast del producte

Devolucions

Els nostres clients disposen d'un plaç de 15 dies per a retornar els productes. En aquest cas haurà de retornar el producte a periscopi.cat fent-se càrrec de les despeses d'enviament, en perfecte estat i amb els seus embalatges originals. En el cas que la devolució sigui causa deguda a un error nostre, serà periscopi.cat qui es faci càrrec de les despeses d'enviament i d'escollir la companyia de transport.

Protecció de dades

D'acord amb la llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, totes les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer sota la responsabilitat d'Edicions del Periscopi SL. Les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb la finalitat de gestionar les comandes, els cobraments, i trametre informació de serveis que li puguin interessar. Edicions del Periscopi no vendrà ni cedirà a tercers les seves dades personals. Sempre que vostè ho desitgi podrà accedir, actualitzar o esborrar la seva informació.

Ús fraudulent

La realització de comandes fraudulentes realitzades de forma malintencionada o aprofitant algun error de programació del web seran cancel·lades i l'usuari serà desactivat definitivament. En cas que Edicions del Periscopi ho cregui necessari es comunicarà el frau a les autoritats corresponents i s'emprendran accions legals. Queda expressament prohibit realitzar comandes en nom de tercers sense l'autorització expressa d'aquests, l'ús d'identitats falses o la realització de comandes falses.

Condicions

La realització d'una comanda implica l'acceptació d'aquestes normes i serà tractada exclusivament sota aquestes condicions de venda.

ÚS DEL PORTAL: La responsabilitat de l'ús diligent de la publicació correspon a l'usuari, qui haurà fer ús dels continguts i serveis existents en el mateix amb subjecció a les presents condicions generals, les condicions particulars que siguin aplicables, la Llei, la moral i l'ordre públic, obligant-se a no utilitzar el lloc web amb fins il · lícits o fraudulents. L'usuari serà responsable davant Edicions del Periscopi S.L. i terceres persones dels danys i perjudicis de tota mena que pogués ocasionar com a conseqüència de l'incompliment del deure de diligència en l'ús d'aquest lloc web.

PROTECCIÓ DE DADES: En navegar per aquestes pàgines, de forma automàtica vostè facilita al servidor de la web informació relativa a la seva adreça IP (identificador únic per a la transmissió de paquets entre ordinadors connectats a Internet), data i hora d'accés, l'hipervincle que l'ha reenviat a aquestes, el seu sistema operatiu i el navegador utilitzat. Sense perjudici que l'Agència Espanyola de Protecció de Dades considera la IP com a dada de caràcter personal, Edicions del Periscopi SL no pot obtenir per si mateixa, ni té intenció de fer-ho a menys que se li causi algun perjudici, cap informació sobre el titular de la connexió a Internet a què correspon. Aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d'estadístiques d'accés i visites a la web, i en cap cas seran comunicats o cedits a tercers. El mateix tractament rebran, i estaran subjectes al que s'ha dit, les dades personals facilitades voluntàriament a través de periscopi.cat (tots els que inclogui per newsletter, compra, registre o altres apartats).

PROPIETAT INTEL · LECTUAL I INDUSTRIAL: Edicions del Periscopi és propietària de tots els continguts que hi hagi a la web.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT: Edicions del Periscopi no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS: Raig verd editorial es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva pàgina, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats a la seva plana web.

ENLLAÇOS: En el cas que a la plana web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, Edicions del Periscopi expressa que no exerceix cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA: Edicions del Periscopi podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre Edicions del Periscopi i l'usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

La vostra Cistella és buida

logos grans FACEBOOK NOUlogos grans TWITTER NOUlogos grans RSS NOU