BARRA LOGO3.png

Qui som

pas-1Som una editorial independent, jove i valenta que publica bona literatura en català.

 

pas-2A Periscopi apostem tant per autors catalans com per traduccions d’altres llengües, i tenim clar que aquesta aposta consisteix a incorporar a la cultura catalana noms que aportin atreviment, modernitat i novetat.

 

 

pas-3

Ens mou el respecte a un ofici, editar llibres, que considerem més necessari que mai.

 

 

pas-4

Busquem aquells lectors de narrativa que exigeixen una experiència lectora gratificant i plena en la nostra llengua.

 

pas-5

Creiem en el valor del llibre com a eina que ajuda a transformar i millorar la societat.

 

pas-6

Cuidem tots els detalls al llarg del procés editorial, des que ens arriba el manuscrit fins que el llibre està a les mans del lector.

 

pas-7

Oferim un catàleg coherent, acurat i necessari que parteix del nostre amor a la literatura i de la creença que aquesta mereix arribar al major nombre possible de persones.

 

pas-8

Valorem l’originalitat, la diferència, el talent i l’excel·lència, i creiem que mereixen ser recompensats.

 

pas-9

Creiem en la intel·ligència del lector i esperem poder-nos guanyar la seva confiança a través de la feina ben feta, de l’esforç, de la il·lusió i la professionalitat. A través, en definitiva, dels llibres publicats.

 

pas-10

A més de la impremta, a la dècada de 1430 Gutenberg va inventar i comercialitzar un aparell que permetia veure-hi per sobre de la multitud als peregrins que assistien a un festival religiós d’Aquisgrà. Era el predecessor del periscopi, que avui en dia s’empra per detectar objectes situats fora del camp de visió, i que deu gran part de la seva fama a l’ús que durant molts anys n’han fet els submarins. Es tracta, doncs, d’un objecte que casa a la perfecció amb la nostra voluntat de cercar més enllà d’allò que és evident.

 

logos grans FACEBOOK NOUlogos grans TWITTER NOUlogos grans RSS NOU