Ina Hristova

 

www.inahristova.com

El seu treball es troba principalment a editorials, llibres infantils i juvenils, cobertes a llibres, programes de televisió i projectes personals. El 2017 va fundar el taller Espai Brut a Barcelona, un espai dedicat a la il·lustració i les arts gràfiques. Actualment forma part d’Estudio Lapis, a Xalapa, Veracruz, Mèxic. El seu treball ha estat premiat amb el Junceda Futuros Creadores (2016), el Premi Flic Festival de literatures i art juvenil (2018) i ha estat seleccionat a la 27a Biennal de Bratislava (2019). Ha exposat a Espanya, Itàlia, Bulgària, Anglaterra, Japó i Mèxic.

Ha il·lustrat llibres per les editorials A buen paso, Ekaré, Bambú (Combel), Edicions del Periscopi, Malpaís Ediciones (Mèxic), Ediciones Paidós (Planeta, Mèxic), List (Bulgària), Ciela (Bulgària) entre d’altres.

Ha col·laborat per les revistes Kirrei (Espanya), BCN MES (Espanya), El Malpensante (Colòmbia), Kapital, Light Magazine (Bulgària), Le Timbre. Ha realitzat programes a TV3 Catalunya, ha il·lustrat per a campanyes teatrals de Dschungel Wien Theater (Austria) i altres clients com Museo ABC i Fundació Coca Cola, Faber Castell, etc.

 

EDICIONS DEL PERISCOPI, S.L.
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.