Skip to main content

Ina Hristova

El seu treball es troba principalment a editorials, llibres infantils i juvenils, cobertes a llibres, programes de televisió i projectes personals. El 2017 va fundar el taller Espai Brut a Barcelona, un espai dedicat a la il·lustració i les arts gràfiques. Actualment forma part d’Estudio Lapis, a Xalapa, Veracruz, Mèxic. El seu treball ha estat premiat amb el Junceda Futuros Creadores (2016), el Premi Flic Festival de literatures i art juvenil (2018) i ha estat seleccionat a la 27a Biennal de Bratislava (2019). Ha exposat a Espanya, Itàlia, Bulgària, Anglaterra, Japó i Mèxic.

Ha il·lustrat llibres per a les editorials A buen paso, Ekaré, Bambú (Combel), Edicions del Periscopi, Malpaís Ediciones (Mèxic), Ediciones Paidós (Planeta, Mèxic), List (Bulgària), Ciela (Bulgària), entre d’altres.

Ha col·laborat per a les revistes Kirrei (Espanya), BCN MES (Espanya), El Malpensante (Colòmbia), Kapital, Light Magazine (Bulgària), Le Timbre. Ha realitzat programes a TV3 Catalunya, ha il·lustrat per a campanyes teatrals de Dschungel Wien Theater (Àustria) i altres clients com Museo ABC i Fundació Coca Cola, Faber Castell, etc.