Món bonic, on ets? (Títol provisional)

Sally Rooney

Traducció de: Jordi Cussà
Antípoda, 56
Data de sortida: Setembre del 2021
Enquadernació: Rústica

L’Alice i l’Eileen tenen una amistat indestructible des que van coincidir a la universitat. L’Alice, una escriptora que s’ha fet milionària, se’n va a viure a un casalot abandonat i comença a sortir amb un noi que treballa en un magatzem, en Felix, mentre l’Eileen intenta recuperar-se d’una ruptura amorosa flirtejant amb el seu millor amic d’infància, en Simon.

De la mà de l’estil inconfusible de l’autora, entendrem aquests joves i la seva visió sobre l’amor, el sexe, la precarietat i el món que els envolta. Després de l’èxit de Gent normal, que ha fascinat milers de lectors arreu del món, Món bonic, on ets? és l’esperada nova novel·la de Sally Rooney.

Sally Rooney

Sally Rooney (County Mayo, Irlanda, 1991) va estudiar anglès al Trinity College de Dublín i té un màster de literatura nord-americana. A la universitat, Rooney va arribar a ser la guanyadora de les lligues de debat i oratòria d’àmbit europeu. Els seus textos s’han publicat a Granta, The New Yorker, The Dublin Review, Winter Pages i The Stinging Fly, revista a la qual es va incorporar com a editora el 2017. Rooney va ser escollida l’any 2017 per The Observer (The Guardian) com un dels talents més prometedors del moment. Gent normal, la seva segona novel·la, va ser el llibre més elogiat de l’any per la crítica del Regne Unit segons The Bookseller, i el 2018 va obtenir el premi a millor novel·la irlandesa del 2018 i el Costa Book Award 2018.

EDICIONS DEL PERISCOPI, S.L.
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.