Participa en el sorteig d’un lot de llibres de la col·lecció Periscopi / 10 anys / 10 llibres

Fem deu anys i ho volem celebrar amb tots vosaltres, lectors, que sou el motiu principal que encara siguem aquí. És per això que hem pensat en una recompensa lectora per a tots aquells que ens seguiu amb fidelitat i que llegiu, recomaneu i regaleu els nostres llibres. Durant tot l’any, podeu participar en el sorteig d’un lot de llibres de tots els títols de Periscopi 10 anys / 10 llibres comprant dos llibres de la col·lecció.

Com ho farem:

1) Compra un títol de la col·lecció a la teva llibreria de referència. Marca la casella del títol adquirit al punt de llibre i dona el punt al llibreter perquè te’l segelli.

2) Aconsegueix un altre títol:
a) Si ja és a la venda, compra el segon títol que vols adquirir. Entrega al llibreter el punt de llibre amb el primer segell i te’n posarà un altre.
b) Si el segon llibre que vols encara no ha sortit a la venda, marca’n la casella i reserva el títol al teu llibreter de referència. Quan arribi l’exemplar a la llibreria, ves a buscar-lo i demana al llibreter que et posi un altre segell al punt.

I si he comprat Ànima o Un cor massa gran? Aquests dos títols no duen el punt de llibre encartat però el podeu demanar al vostre llibreter. En el cas que no en tingui guarda el tiquet. Quan compris el segon llibre ensenya el comprovant i el llibreter et segellarà per duplicat el punt de llibre.

3) Envia’ns una foto del punt segellat amb les teves dades a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


* Tens temps per enviar-nos el punt de llibre amb les teves dades (nom, correu electrònic, adreça i telèfon) i els segell corresponents fins al 31 d’octubre del 2023. Farem el sorteig el dia 6 de novembre i ens posarem en contacte amb el guanyador.

* I si he fet la compra per internet, hi puc participar? Si l’has fet a través de la pàgina web d’una llibreria, sí. Envia’ns la confirmació de la compra dels dos exemplars amb les teves dades de contacte.

*I què passa si no guanyes? Encara que no hagis guanyat, el que nosaltres volem és compartir aquesta celebració amb tu, per tant, quan ens enviïs la imatge del punt de llibre segellat t’enviarem un exemplar del pòster de la festa dels deu anys de Periscopi, obra d’Adrià Marquès.

EDICIONS DEL PERISCOPI SLU
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.