Skip to main content

L'endemà

Tuli Márquez

Escafandre, 2
Data de sortida: Març 2013
ISBN: 978-84-940490-3-3
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
200 pàgines
Preu:
17,00 euros

El Rai, el Max i el Charlie són els components de Les Roques, el grup de rock més famós del país, que en trenta anys d’història ha venut més de sis milions de discos. Des que van començar a tocar junts a l’institut han aconseguit mantenir-se al capdamunt de les llistes d’èxits gràcies al seu  talent i una actitud combativa. També compta l’ajuda familiar: la Mari, mare del Max, i la Carme, mare del Charlie, són les fundadores i sòcies d’Olimp Produccions, l’agència musical de Les Roques. S’acosta la data de l’últim concert a l’Estadi Olímpic i el Rai, líder del grup, no apareix.
Mentrestant, el seu mànager de peluix, el Ton Rovira, es debat entre la Mari, la seva dona, i la Carme, amb qui comparteix els caps de setmana jugant a golf, tots tres amb més de setanta anys al cos.

L'endemà és una novel·la narrada a tot drap amb un repertori que toca la família, l'amistat, l'èxit i la lleialtat. O com diria David Bowie: «Per què vull televisió, si tinc els T. Rex?». Rock'n'roll.

«Llàgrimes del 22, tres forats de bala, Roques, Roques, Roques!»

Tuli Márquez

Tuli Márquez és un barceloní del 62. Llicenciat en periodisme l'any 1985 per la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. Fill de la Transició, nét del Franquisme, va voler viure de la música, però allò era un descontrol. Després dels Jocs Olímpics del 92, va tirar cap a la tele, a fer els anuncis de la programació. Després de deu anys dedicat a la promoció televisiva, centenars de tràilers de programes i pel·lícules el contemplen des del cementiri enllaunat, com els de les velles emissions de TV3: Estació d'enllaç, Sitges, Malalts de tele, Persones humanes, Sense títol, Bellvitge Hospital, La memòria dels Cargols, Aquest any, cent!, Les 1000 i una, a més d'un munt de campanyes i una altra tongada de tràilers per a cadenes de cine de pagament de l'extinta Via Digital. Ara, alliberat de sou i feina, es dedica a escriure, i el resultat és L'endemà, la seva primera novel·la.

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

EL GRAN SALT

Jonathan Lee

EL SILENCI DEL FAR

Albert Juvany

UN HOLOGRAMA PER AL REI

Dave Eggers

TRAM 83

Fiston Mwanza Mujilla