Skip to main content

Terra inhòspita

Barcelona 2048

M. Dolors Millat

SEGONA EDICIÓ

Escafandre, 4
Data de sortida: Octubre del 2013 
ISBN: 978-84-940490-7-1
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
360 pàgines
Preu:
18,50 euros

La Declaració Universal dels Drets Humans, un segle després de promulgar-se, és una broma macabra. Carrers i avingudes ostenten ara el nom de corporacions transnacionals de la Netkràcia. La jove hacker Ronda Vailor, codi RVT4.3.20f, és una peça clau de Draco, grup clandestí que lluita contra el Sistema. També és la néta d’un dels líders de la Netkràcia, joc que pot abocar-la a perills insospitats. Sirio Grimau, un vigilant solitari, es creua en el camí de la Ronda, ignorant del passat secret que els uneix.

L'opressió d'un poder econòmic que cerca dominar-ho tot contra el reducte de llibertat que rau en tot ésser humà; contra les emocions; contra l'amor. Una història que ens transporta a un futur perillosament proper i que qüestiona la deriva d'una societat cada cop més controlada.

«Només podia votar la població que posseïa accions i cada vot valia la seva cotització en borsa.»

M. Dolors Millat

M. Dolors Millat (Sort, 1953) és llicenciada en història antiga per la UB. L’any 1987 es trasllada a viure a Montréal (Canadà) on descobreix el món dels tallers i les escoles d’escriptura creativa. És una de les fundadores de la primera escola d’escriptura a Catalunya. Va ser cap d’estudis de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès durant quatre anys. El 2003 rep l’encàrrec de fundar i dirigir la Escuela de Escritores Alonso Quijano a la Manxa. Fa gairebé vint anys que es dedica a l’ensenyament de les tècniques literàries. Ha publicat sobre escriptura literària (El oficio de escritor i Cómo mejorar un texto literario). És autora dels poemaris Lunas de Arena (2007) i Al batec de la terra (2009). En el camp de la narrativa ha publicat la novel·la Quirat i mig (2012) i Terra inhòspita. Barcelona 2048, novel·la amb què demostra una sorprenent versatilitat literària.

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

LA PEIXERA

Maiol de Gràcia Clotet

QUALITYLAND

Marc-Uwe Kling

CADA COLOR D'UN RIU

Manel de la Rosa

UN HOLOGRAMA PER AL REI

Dave Eggers