Skip to main content

Dolça introducció al caos 

Marta Orriols

SEGONA EDICIÓ

Escafandre, 14
Data de sortida: Agost del 2020
ISBN: 978-8417339-49-4
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
256 pàgines
Preu: 
17,50 euros

Què passa en una relació amorosa, estable però encara relativament jove, quan un dels dos pren una decisió unilateral que afecta directament el futur de la parella? Quan la Marta li comunica al Dani que no vol ser mare, s’obre entre els dos una esquerda que els portarà a orbitar per uns llimbs plens de dubtes i indecisions que els impulsaran a repensar-se com a individus i com a parella.
 
Aquesta novel·la és una invitació a nedar pel mar de contradiccions en què es converteix la possibilitat de ser pares. Una anàlisi íntima al voltant de la voluntat, l’instint, la llibertat i les estructures socials. Marta Orriols ens ofereix una història propera i plena d’arestes sensibles on torna a desplegar la seva habilitat narrativa per descriure les emocions i pulsions més íntimes.

De l'autora d'Aprendre a parlar amb les plantes, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any 2018

Marta Orriols

Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. És autora del blog No puc dormir, treballa ocasionalment com a lectora editorial i ha participat en l’edició del llibre Objeto de amor, d’Edna O’Brien (Lumen, 2018). Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.

ALTRES TÍTOLS DE L'AUTOR A PERISCOPI

- RÀDIO I TELEVISIÓ -
>RÀDIO I TELEVISIÓ

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

ANATOMIA DE LES DISTÀNCIES CURTES

Marta Orriols

APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES

Marta Orriols

GENT NORMAL

Sally Rooney

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodríguez