Skip to main content

Anatomia de les distàncies curtes

Marta Orriols

TRETZENA EDICIÓ

Pròleg de Jenn Díaz
Epíleg de Tina Vallès
Escafandre, 9
Data de sortida: Setembre 2016
ISBN: 978-84-19332-22-6
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
184 pàgines
Preu:
17,00 euros

A través de personatges fugaços i d’imatges senzilles que condensen grans emocions en petits gestos, aquest recull de contes retrata la infinitat de relacions a què ens condueix l’amor. L’estima, el dolor, les renúncies implícites, els oblits o les pèrdues es relacionen íntimament en uns textos en què els protagonistes s’enfronten de manera quasi imperceptible amb l’exterior mentre proven d’oblidar els somnis, els desitjos laborals i sexuals i, fins i tot, el dret a enfadar-se.

Un calidoscopi proper i empàtic que ens aproxima de manera natural als sentiments que maquillem per por d’alterar el curs de les nostres vides. Anatomia de les distàncies curtes és un paisatge lúcid i emocional reblert dels silencis que protegim.

«Marta Orriols ha sabut com explicar la vida quotidiana amb gran qualitat literària: els lectors encara no l’han descobert, però ho faran i en voldran més.» Jenn Díaz

Marta Orriols

Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. És autora del blog No puc dormir, treballa ocasionalment com a lectora editorial i ha participat en l’edició del llibre Objeto de amor, d’Edna O’Brien (Lumen, 2018). Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.

ALTRES TÍTOLS DE L'AUTORA A PERISCOPI

TAMBÉ US PODEN AGRADAR: 

APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES

Marta Orriols

CANÇÓ DE LA PLANA

Kent Haruf

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodriguez

GENT NORMAL

Sally Rooney