Skip to main content

Aprendre a parlar amb les plantes

Marta Orriols

TRETZENA EDICIÓ

Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'Any 2018
Escafandre, 10
Data de sortida: Octubre 2018
ISBN: 978-84-19332-21-9
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
256 pàgines
Preu:
17,50 euros

La Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l’endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i que li despertarà l’instint de supervivència. Desorientada, s’haurà d’enfrontar fins i tot a ella mateixa per reorganitzar una geografia emocional que sent extingida.

Aprendre a parlar amb les plantes és una novel·la delicada escrita des del punt de vista d’una dona que haurà de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix. La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb el que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.

De l'autora d'Anatomia de les distàncies curtes. «Tendríssima», Biel Mesquida. Premi Òmnium a Millor Novel·la 2018

Marta Orriols

Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975), historiadora de l’art de formació, viu i treballa a Barcelona. És autora del blog No puc dormir, treballa ocasionalment com a lectora editorial i ha participat en l’edició del llibre Objeto de amor, d’Edna O’Brien (Lumen, 2018). Col·labora en diversos mitjans culturals. Amb el seu primer llibre, Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi, 2016), va aconseguir un èxit notable de crítica i públic, i amb la seva primera novel·la, Aprendre a parlar amb les plantes (Periscopi, 2018) va aconseguir el premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 2018 i va convertir-se en un dels títols més venuts de l’any. Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d’alta intensitat emocional.

ALTRES TÍTOLS DE L'AUTORA A PERISCOPI

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

ANATOMIA DE LES DISTÀNCIES CURTES

Marta Orriols

ATRAPA LA LLEBRE

Lana Bastašić

GENT NORMAL

Sally Rooney

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodriguez