Skip to main content

Els angles morts

Borja Bagunyà

QUARTA EDICIÓ

Premi de la Crítica 2022
Escafandre, 15
Data de sortida: Març del 2021
ISBN: 978-84-17339-60-9
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
491 pàgines
Preu: 
19,90 euros

Quan el seu rival s’emporta la plaça de catedràtic que tant desitjava, en Morella s’adona que necessita una idea per posar-se a escriure i fer avançar la seva carrera estancada. Durant la guàrdia de la Nit de Nadal, la Sesé, la seva dona, una ginecòloga saturnina, viu una experiència per a la qual no estava preparada. I mentrestant, l’Olof, l’ultranebot, fill d’un germà genial i inaguantable, arriba a Barcelona per passar-hi uns mesos.

És possible veure una realitat radicalment nova? O és la realitat, més aviat, qui ens mira? Amb una intel·ligència fora del comú i un estil únic, irònic i clarivident, Borja Bagunyà desplega una constel·lació de personatges sacsejats per una descoberta insòlita que s’enfronten a la desfeta d’un món a repel i a una necessitat insubornable de ser escoltats.

«Una excel·lent exhibició de força literària.» Melcior Comes

Borja Bagunyà

Borja Bagunyà (Barcelona, 1982) és professor de teoria de la literatura a la Universitat de Barcelona, cofundador de l’Escola Bloom i editor de la revista Carn de Cap. Ha publicat els reculls de relats Apunts per al retrat d’una ciutat (Arola, 2004), Defensa pròpia (Proa, 2007, Premi Mercè Rodoreda) i Plantes d’interior (Empúries, 2011), i Trapologia (Ara Llibres, 2018), un assaig escrit a quatre mans amb Max Besora.

- CRÍTIQUES -

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

SEREM ATLÀNTIDA

Joan Benesiu

L'ESCOMBRA DEL SISTEMA

David Foster Wallace

SOLENOIDE

Mircea Cărtărescu

BREUS NOTES SOBRE LITERATURA - BLOOM

Gonçalo Tavares