Skip to main content

L'instant abans de l'impacte

Glòria de Castro

QUARTA EDICIÓ

Premi Llibreter 2022
Escafandre, 17
Data de sortida: Febrer del 2022
ISBN: 978-84-17339-83-8
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
264 pàgines
Preu: 
17,90 euros

La protagonista d’aquesta història treballa al departament de comunicació d’una companyia telefònica. Després de dos permisos de maternitat i una reducció de jornada, els seus caps la sotmeten a un pla d’assetjament laboral que consisteix a no passar-li cap mena de feina. Cada dia encén el portàtil i s’enfronta a sis hores de buidor. Decebuda, trama una venjança que escriurà en forma de dietari: durant 365 dies no comprarà res que no li sigui de vital importància. Entremig, però, la vida personal també se li capgira quan el seu marit decideix deixar la feina per convertir-se en una estrella del rock.

L’instant abans de l’impacte fa una radiografia àcida sobre les polítiques de conciliació i la societat de consum. Escrita amb un humor negre i corrosiu, qüestiona les idees preconcebudes sobre la felicitat i l’amor.

«Devastador i emocionant alhora.» Alba Dalmau

Glòria de Castro

Glòria de Castro Pascual (Caldes de Montbui, 1974) va estudiar ciències de la comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant vint-i-cinc anys va treballar de redactora publicitària per a grans firmes fins que va decidir deixar-ho tot enrere, i en l’actualitat treballa a Mallorca, on es va retirar amb la seva família per viure una vida més tranquil·la. L’instant abans de l’impacte, la seva primera novel·la, va quedar finalista del Premi Clarín de Novel·la, del Premi Pollença de Narrativa i del Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana 2020. Lectora compulsiva, va créixer envoltada dels llibres dels seus pares i té com a referents autores com Angélica Liddell i Sylvia Plath.

- CRÍTIQUES -

- RÀDIO I TELEVISIÓ -
TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

DOLÇA INTRODUCCIÓ AL CAOS

Marta Orriols

PEDRES A LA BUTXACA

Kaouther Adimi

LA CAMPANA DE VIDRE

Sylvia Plath

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodríguez