Skip to main content

Les generacions espontànies

Mar Bosch

QUARTA EDICIÓ

Pròleg de Josep M. Fonalleras
Escafandre, 8
Data de sortida: Juny del 2016
ISBN: 978-84-944409-4-6
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
192 pàgines
Preu:
17,00 euros

L'Eva té la seva primera entrevista després d'una llarga temporada sense oportunitats. Decidida a aconseguir la feina, desplega el seu currículum, farcit d'experiències efímeres i radicalment heterodoxes. Resseguint-les traçarà un mapa de punts de la seva personalitat, marcada per una tossuderia incombustible i una visió curiosa del món que l'envolta, i convertirà el que havia de ser una entrevista formal en una conversa fluïda i desacomplexada. Amb un estil atrevit i precís, Mar Bosch ens ofereix un text que beu de l'herència de Pere Calders, on la realitat i l'imaginari esdevenen còmplices.

Les generacions espontànies és una nouvelle hilarant sobre un ésser que supera àgilment els embats de la vida com una supervivent de primer ordre. Una crònica insòlita i esbojarrada, extensible a una generació desesperada i flexible, que esdevé un decàleg d'estratègies per subsistir mentre perseguim la idea d'una vida convencional.

«Un gran fresc de les excentricitats del nostre temps.» Josep M. Fonalleras

Mar Bosch

Mar Bosch Oliveras (Girona, 1981) és llicenciada en filosofia i especialitzada en periodisme cultural per la Universitat de Girona. De ben petita es va aficionar a escriure històries per entretenir familiars i amics. Primer van ser poemes i relats curts. Més tard, articles, ressenyes i reflexions al seu blog personal. Després que la seva primera novel·la, Bedlam. Darrere les hores càlides (Empúries, 2013), li valgués el XXXII Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, publica 1001 curiositats de Girona i el Gironès (L'Arca, 2015), un recull d'articles divulgatius sobre la seva ciutat. Mentrestant, ha continuat escrivint relats de ficció i ha enlestit la novel·la Les generacions espontànies. Actualment viu a Vilablareix, treballa en l'àmbit de la comunicació i col·labora amb diverses editorials i mitjans escrits.


TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

APRENDRE A PARLAR AMB LES PLANTES

Marta Orriols

QUALITYLAND

Marc-Uwe Kling

UN HOLOGRAMA PER AL REI

Dave Eggers

GENT NORMAL

Sally Rooney