Skip to main content

Morir sabent poques coses

Joan Enric Barceló

SEGONA EDICIÓ

Escafandre, 19
Data de sortida: Setembre del 2023
ISBN: 978-84-19332-43-1
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
216 pàgines
Preu: 
18,50 euros

Els personatges d’aquests relats mostren el ventall d’emocions a les quals és capaç d’abocar-se l’ésser humà quan se sent contrariat i es col·loca, a vegades, en aquella fina línia que separa l’enteresa del ridícul. A Morir sabent poques coses hi ha dols que comencen arran de morts prematures, desenganys amorosos, revoltes individuals, reptes, desconcert i alguna porta oberta a l’esperança.

Joan Enric Barceló teixeix un univers comú d’una llibertat creativa sense límits, on la inversemblança i el patetisme conviuen amb la fatalitat i l’estranyesa. Aquests textos, afilats i perspicaços, mostren la gran capacitat de l’autor per observar el comportament humà en tota la seva complexitat.

«Una exploració de les capes freàtiques del jo. Aquests contes reforcen la convicció que les forces centrals de la persona solen trobar-se en la mal anomenada perifèria.» Lluís Muntada

Joan Enric Barceló

Joan Enric Barceló (Vidreres, 1981) és músic, compositor i cantant. Llicenciat en filologia anglesa per la UAB i diplomat en interpretació pel Col·legi de Teatre de Barcelona, és un dels integrants del grup musical Els Amics de les Arts des de la seva fundació l’any 2005. Morir sabent poques coses és el seu primer llibre, on demostra, amb sentit de l’humor i una ironia fina, una gran destresa en la construcció d’imaginaris emocionals individuals i col·lectius.

- RÀDIO I TELEVISIÓ -TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodriguez

DENTS DE LLET

Lana Bastašić

ANATOMIA DE LES DISTÀNCIES CURTES

Marta Orriols

LES GENERACIONS ESPONTÀNIES

Mar Bosch Oliveras