Skip to main content

Vladivostok

Lluís Oliván

Escafandre, 16
Data de sortida: Maig del 2021
ISBN: 978-84-17339-66-1
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
232 pàgines
Preu: 
17,50 euros

Abans de morir, la Magda, la dona del Tomàs, planejava amb ell un viatge a Vladivostok. Dos anys després, superat el dolor més intens, ell intenta trobar sentit al seu dia a dia com a vidu i jubilat: llegeix els llibres que ella va deixar pendents, recorre els turons de la seva urbanització en bicicleta i queda amb el seu millor amic, que insisteix a buscar-li una nova parella. L’estiu, però, canviarà completament amb l’arribada d’una nova veïna i el seu fill, i això farà que el Tomàs es replantegi què fer dels seus últims anys.

Amb un to brutalment honest, Lluís Oliván fa un retrat d’una vellesa agredolça i d’una vida plena de contradiccions i de moments de vitalitat, i ens demostra que mentre seguim fent via podem afirmar que encara som vius.

«Lluís Oliván té la capacitat de fer entrar el lector en les vísceres dels sentiments.» Anna Ballbona

Lluís Oliván

Lluís Oliván Sibat (Lliçà d’Amunt, 1968) és autor de diverses novel·les tant en català com en castellà, entre les quals destaquen El taxidermista (Premi Sant Celoni de novel·la breu, Viena, 2005), Un pare possible (Premi Fiter i Rossell, Columna, 2007), El guardián de las hogueras (Edaf, 2006) i Lo que hay en el fondo (Premi València de narrativa en castellà, Lengua de Trapo, 2013). També ha publicat els reculls de contes Parcel·les habitades (Columna, 2008) i Títulos robados (Algaida, 2008), així com les novel·les infantils El castell del doctor Franchini i La Banda de l’Embut (Cruïlla, 2012).

- RÀDIO I TELEVISIÓ -


TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

EL COLIBRÍ

Sandro Veronesi

CANÇÓ DE LA PLANA

Kent Haruf

EL VINCLE MÉS FORT

Kent Haruf

LA DRECERA

Miquel Martín i Serra