El covard

Jarred McGinnis

Traducció de: Anna Llisterri
Antípoda, 69
Data de sortida: Novembre del 2022
ISBN: 978-84-19332-04-2
Enquadernació: Rústica
Format: 140x210 mm
Núm. de pàgines: 376 pàgines
Preu: 20,90 euros

Després de tenir un accident de cotxe, en Jarred ha d’acceptar que no podrà caminar mai més i es veu obligat a tornar a casa del seu pare, amb qui no parla des de fa deu anys. Mentre s’encaren als traumes familiars del passat i intenten crear una nova relació menjant dònuts i cuidant orquídies, en Jarred haurà d’aprendre a transitar per la vida sense caure en l’autodestrucció.

Els personatges d’El covard són viscerals i honestos, profundament humans, impossibles d’oblidar, i no busquen endolcir el tràngol ni despertar llàstima. Brutalment divertida, aquesta novel·la tendra i provocadora és una reflexió sobre el dolor i el perdó i com sobreviure en un món que no està pensat per a tothom, i també sobre les oportunitats que tenim per reconstruir-nos.

«No trobareu una lectura més estimulant, en aquests temps foscos.» Irvine Welsh

Jarred McGinnis

Jarred McGinnis és escriptor i cofundador de The Special Relationship, una productora sense ànim de lucre d’esdeveniments literaris en directe. La seva prosa curta ha aparegut tant a programes de ràdio (BBC Radio 4) com a revistes literàries i diaris del Regne Unit, el Canadà, els Estats Units i Irlanda. També és doctor en intel·ligència artificial. El covard, la seva primera novel·la, va ser nominada al Premi Barbellion 2021, un guardó dedicat a la promoció de veus literàries que pateixen alguna malaltia o discapacitat.

Traducció d'Anna Llisterri

Anna Llisterri i Boix (Barcelona, 1969) va estudiar filologia anglesa i germanística a la UAB, i entre una cosa i l’altra ja deu fer trenta anys que es dedica a la traducció i la correcció. Ha traduït al català nombrosos llibres de gèneres diversos, principalment de l’anglès. Entre els autors hi ha noms coneguts que van des de Katherine Mansfield fins a George R. R. Martin, passant per Harper Lee, Vikram Seth i Oliver Jeffers.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER ANNA LLISTERRI

- RÀDIO I TELEVISIÓ -TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

ELS GRANS OPTIMISTES

Rebecca Makkai

L'INSTANT ABANS DE L'IMPACTE

Glòria de Castro

EL COLIBRÍ

Sandro Veronesi

ANTOLOGIA DE CONTES

David Foster Wallace

EDICIONS DEL PERISCOPI SLU
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.