Els grans optimistes

Rebecca Makkai

QUARTA EDICIÓ

Premi Llibreter 2022
Traducció de: Marc Rubió
Antípoda, 58
Data de sortida: Octubre del 2021
ISBN: 978-84-17339-75-3
Enquadernació: Rústica
Format: 140x210 mm
Número de pàgines: 624
Preu: 23,90 euros

El 1985, mentre el Yale Tishman comença a prosperar en l’àmbit professional, Chicago es veu devastada per l’epidèmia de la sida. A poc a poc veurà com els seus amics emmalalteixen, i la ciutat i la seva vida canvien per sempre.

Trenta anys després, la Fiona, amiga de joventut del Yale, viatja a París a buscar la seva filla desapareguda. Amb dolor, retroba el món que creia haver deixat enrere i reflexiona i rememora els dies que van marcar el futur de tots aquells joves.

Els grans optimistes és una història absorbent i emotiva sobre com viure la vida en temps de crisi, una novel·la commovedora que ens confronta amb la pèrdua, l’amistat, la traïció, la supervivència i l’amor de la mà d’uns personatges inoblidables.

«Rebecca Makkai ha escrit un llibre que és un regal: emotiu, fascinant i ple de vida.» Téa Obreht

Rebecca Makkai

Rebecca Makkai (Chicago, 1978) és escriptora, professora del Sierra Nevada College i de la Universitat de Northwestern, i directora artística del centre per a escriptors StoryStudio Chicago. És autora de les novel·les The Borrower (2011) i The Hundred-Year House (2014). Els grans optimistes, la seva última obra, ha estat finalista del Premi Pulitzer 2019 i del National Book Award 2018, i ha rebut nombrosos guardons, com l’Andrew Carnegie Medal, que atorga l’Associació Americana de Bibliotecaris, el L. A. Times Book Prize, l’Stonewall Award i el Chicago Review of Books Award. També se n’han adquirit els drets per fer-ne una pel·lícula.

Traducció de Marc Rubió

Marc Rubió (Barcelona, 1968) viu a Sabadell i és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Va treballar com a corrector per a diverses editorials i a la secció de català d’El Periódico fins que va decidir dedicar-se exclusivament a la traducció de l’anglès de novel·les i assajos. Entre d’altres, ha girat al català obres d’autors com Paul Auster, George Orwell, John le Carré, Salman Rushdie, Maggie O’Farrell, George Steiner i Yuval Noah Harari.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER MARC RUBIÓ

- RÀDIO I TELEVISIÓ -







- XERRADES I ACTES -


TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

PER QUÈ SER FELIÇ QUAN PODRIES SER NORMAL?

Jeanette Winterson

UN COR MASSA GRAN

Eider Rodriguez

EL VINCLE MÉS FORT

Kent Haruf

EL GRAN SALT

Jonathan Lee

EDICIONS DEL PERISCOPI SLU
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.