Skip to main content

Els nois de Hidden Valley Road

Dins del cap d’una família americana

Robert Kolker

SEGONA EDICIÓ

Traducció de: Marc Rubió
Astrolabi, 10
Data de sortida: Agost del 2022
ISBN: 978-84-19332-00-4
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
536 pàgines
Preu:
23,90 euros

Durant els anys setanta, sis dels dotze fills d’en Don i la Mimi Galvin van ser diagnosticats amb esquizofrènia. La vida de somni americà que havien construït es va ensorrar sense previ avís per donar pas a un futur marcat pels abusos, la violència i la vergonya social. Robert Kolker ens explica la història de tots els membres d’aquesta família, del seu amor i esperança, i repassa de manera brillant el llegat científic incalculable que han deixat i que ha permès entendre i avançar en el tractament i l’explicació d’aquesta malaltia a les futures generacions.

Els nois de Hidden Valley Road és un text sensible i impactant que es llegeix amb la fluïdesa de les millors novel·les.

«La maledicció dels Galvin és material de tragèdia grega.» The New York Times

Robert Kolker

Robert Kolker és periodista. Ha estat finalista del National Magazine Award i ha obtingut el premi Frank Guggenheim a l’excel·lència en periodisme sobre justícia penal. Ha publicat articles de manera regular a capçaleres com The New York Times, Wired, O, the Oprah Magazine, The Marshall Project, Bloomberg Businessweek i a la revista New York Magazine. És autor del llibre Lost Girls, que va ser escollit com un dels títols a destacar pel New York Times l’any 2013, i del qual es va fer una adaptació cinematogràfica. Els nois de Hidden Valley Road va ser triat com un dels llibres de l’any pel New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, Slate, NPR, Boston Globe i New York Post, i el llibre de l’any per la revista People. Els textos de Robert Kolker destaquen per la seva profunditat, sensibilitat social i determinació, i han colpit milers de lectors d’arreu dels Estats Units d’Amèrica.

Traducció de Marc Rubió

Marc Rubió (Barcelona, 1968) viu a Sabadell i és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Va treballar com a corrector per a diverses editorials i a la secció de català d’El Periódico fins que va decidir dedicar-se exclusivament a la traducció de l’anglès de novel·les i assajos. Entre d’altres, ha girat al català obres d’autors com Paul Auster, George Orwell, John le Carré, Salman Rushdie, Maggie O’Farrell, Nickolas Butler, Brit Bennett i Rebecca Makkai.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER MARC RUBIÓ

- RÀDIO I TELEVISIÓ -

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

NO DIGUIS RES

Patrick Radden Keefe

L'IMPERI DEL DOLOR

Patrick Radden Keefe

A L'OMBRA D'AMAZON

Alec MacGillis

ELS HEREUS

Eve Fairbanks