L'imperi del dolor

La història secreta de la dinastia Sackler

Patrick Radden Keefe

TERCERA EDICIÓ

Traducció de: Ricard Gil 
Astrolabi, 8
Data de sortida: Setembre del 2021
ISBN: 978-84-17339-73-9
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Número de pàgines: 720
Preu: 23,90 euros

La família Sackler és una de les més riques del món i és coneguda per haver fet donacions molt generoses a entitats i institucions de l’àmbit de les arts i les ciències. També és la responsable de produir i promocionar l’OxyContin, un opiaci venut com a analgèsic que ha provocat milers de morts i milions d’addictes als Estats Units. Patrick Radden Keefe retrata de forma implacable les tres generacions de la dinastia farmacèutica que ha causat una de les crisis sanitàries més devastadores dels últims anys, i en responsabilitza, també, tot l’entramat d’advocats, funcionaris, metges i polítics que han ajudat a perpetuar-la.

L’imperi del dolor és una obra mestra que revela amb rigor i precisió la cara més fosca de l’ambició humana.

De l'autor de No diguis res

Patrick Radden Keefe

Patrick Radden Keefe és redactor de The New Yorker i autor de The Snakehead i Chatter. Ha escrit per a The New York Times Magazine, Slate i The New York Review of Books, entre altres publicacions. L’any 2014 va obtenir el National Magazine Award d’article de fons per l’article «A Loaded Gun», i els anys 2015 i 2016 va ser finalista del National Magazine Award de reportatge. Ha rebut diverses beques, entre d’altres de la New America Foundation i de la fundació Guggenheim. No diguis res va guanyar el premi Orwell de no ficció política 2019 i va ser considerat un dels millors llibres de l’any i, entre els de no ficció, un dels millors de la dècada.


ALTRES TÍTOLS DE L'AUTOR A PERISCOPI

Traducció de Ricard Gil 

Ricard Gil va néixer a Barcelona l’any 1965 i té una dilatada trajectòria com a traductor de l’anglès al català i al castellà. És autor de la crònica autobiogràfica Bola y cadena (Editorial Milenio, 2004) i de la novel·la Enhorabona pel programa (66 rpm Edicions, 2018). És director del programa de ràdio Guitarra, baix i bateria (Ràdio Silenci) i ha publicat també una vintena de discos, la majoria amb el grup que va fundar a l’adolescència, Brighton 64.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER RICARD GIL

- CRÍTIQUES -

- RÀDIO I TELEVISIÓ -- XERRADES I ACTES -


TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

NO DIGUIS RES

HE BALLAT (BREUMENT) LA CONGA

COM FER-SE FASTIGOSAMENT RIC A L'ÀSIA EMERGENT

LA GRAN TERANYINA

EDICIONS DEL PERISCOPI, S.L.
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.