L'imperi del dolor

Patrick Radden Keefe

Traducció de: Ricard Gil 
Astrolabi, 8
Data de sortida: Setembre del 2021
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm

El cognom Sackler el trobem vinculat a museus com el Louvre i el Guggenheim i dona nom a instal·lacions i instituts diversos d’universitats com Harvard, Columbia i Oxford, entre d’altres. Són una de les famílies més riques del món, famosos per les seves generoses donacions a les arts i les ciències, però també són els responsables de produir un analgèsic opioide que ha provocat milers de morts i milions d’addictes.

L’aclamat i guardonat autor de No diguis res (Periscopi, 2020) enlluerna amb aquesta obra mestra que retrata de forma devastadora les tres generacions de la dinastia farmacèutica i ens mostra la cara més fosca de l’ambició humana.

Patrick Radden Keefe

Patrick Radden Keefe és redactor de The New Yorker i autor de The Snakehead i Chatter. Ha escrit per a The New York Times Magazine, Slate i The New York Review of Books, entre altres publicacions. L’any 2014 va obtenir el National Magazine Award d’article de fons per l’article «A Loaded Gun», i els anys 2015 i 2016 va ser finalista del National Magazine Award de reportatge. Ha rebut diverses beques, entre d’altres de la New America Foundation i de la fundació Guggenheim. No diguis res va guanyar el premi Orwell de no ficció política 2019 i va ser considerat un dels millors llibres de l’any i, entre els de no ficció, un dels millors de la dècada.

Traducció de Ricard Gil 

Ricard Gil va néixer a Barcelona l’any 1965 i té una dilatada trajectòria com a traductor de l’anglès al català i al castellà. És autor de la crònica autobiogràfica Bola y cadena (Editorial Milenio, 2004) i de la novel·la Enhorabona pel programa (66 rpm Edicions, 2018). És director del programa de ràdio Guitarra, baix i bateria (Ràdio Silenci) i ha publicat també una vintena de discos, la majoria amb el grup que va fundar a l’adolescència, Brighton 64.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER RICARD GIL

EDICIONS DEL PERISCOPI, S.L.
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.