He ballat (breument) la conga

Antologia d'articles

David Foster Wallace

Selecció, pròleg i traducció de Ferran Ràfols Gesa
Antípoda, 36
Data de sortida: Maig del 2019
ISBN: 978-84-17339-22-7
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210mm
Núm. de pàgines: 
464 pàgines
Preu:
19,50 euros

Amb la ironia corrosiva que identifica la seva literatura, David Foster Wallace explora l’entorn més immediat i s’embarca en un creuer de luxe, es passeja per una fira de llamàntols i segueix la campanya electoral McCain2000 per desconstruir els aspectes aparentment més marginals de la cultura popular i mostrar l’exuberància de la societat de consum. Aquest recull ens mostra el Wallace més incisiu, sempre disposat a evitar el tòpic i capgirar la normalitat aparent.

«Aquests articles ens recorden l'arsenal de talents de Wallace.» Michiko Kakutani, The New York Times

David Foster Wallace

David Foster Wallace (Ithaca, Nova York, 1962 - Califòrnia, 2008) és considerat, encara avui, el novel·lista més important de les darreres dècades, el millor cronista del malestar dels Estats Units i una de les veus més crítiques i insatisfetes amb l’actual sistema polític i social. Punta de llança d’una generació literària convençuda que la circumstància vital del nostre temps no es pot explorar des de l’estètica decadent del realisme, l’obra de Foster Wallace, que inclou títols com Infinite Jest, Girl with Curious Hair, Consider the Lobster, Oblivion, A Supposedly Fun Thing I’ll Never Do Again, Brief Interviews With Hideous Men, L’escombra del sistema i L'aigua és això, suposa una nova forma d’entendre la literatura que destaca per la força incendiària del llenguatge i la radicalitat dels seus plantejaments. Aquestes edicions ofereixen la possibilitat de conèixer per primera vegada en català l’univers agressivament lúcid i salvatgement irònic d’un dels escriptors més influents i innovadors dels darrers anys.


ALTRES TÍTOLS DE L'AUTOR A PERISCOPI

Traducció de Ferran Ràfols Gesa

Per fer-ho breu, podria dir que he escrit uns quants poemes èdits i uns quants més d'inèdits. El meu mal cap a l'hora de triar m'ha dut a estudiar carreres que després no he fet servir. Durant molts anys m'he guanyat la vida fent de professor de matemàtiques. Actualment tradueixo novel·les i escric, lentament, prosa. Entre els autors que he tingut la sort de traduir hi ha Raymond Carver, Joseph Conrad, Thomas Pynchon, Evelyn Waugh, Patricia Highsmith, Siri Hustvedt, Toni Morrison, Robertson Davies, Gabriel Josipovici, Bruce Chatwin, Richard Ford, Colm Tóibín, Anaïs Nin, James Ellroy, William Kennedy, Amélie Nothomb, Téa Obreht... i tant de bo la llista no pari de créixer! Podeu trobar-me al blog: La màquina de fer llibres.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER FERRAN RÀFOLS

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

L'ESCOMBRA DEL SISTEMA

David Foster Wallace

ANTOLOGIA DE CONTES

David Foster Wallace

L'AIGUA ÉS AIXÒ

David Foster Wallace

UN AIRE ANGLÈS

Miquel Berga

EDICIONS DEL PERISCOPI, S.L.
Còrsega, 371, 6è
08037 Barcelona

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.